ένωση για τη συμβολή στην ποιότητα

ζωής των ανθρώπων με αναπηρία

Είσοδος

Ποιoς είναι online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένωση για τη Συμβολή στην Ποιότητα Ζωής των Ανθρώπων με Αναπηρία

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γίνε συνδρομητής. Η δυνατότητα έκδοσης του περιοδικού βασίζεται κυρίως στις συνδρομές.

Αν για σένα έχει νόημα να έχεις το περιοδικό αυτό στα χέρια σου, μπορείς να μας υποστηρίξεις κάνοντας μια συνδρομή για 3 τεύχη.

Για να γίνεις συνδρομητής και να παραλαμβάνεις το περιοδικό ταχυδρομικώς, μπορείς να μας στείλεις τα στοιχεία που ζητά το απόκομμα του απαντητικού δελτίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τ.κ., πόλη, τηλέφωνο/fax, e-mail) με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

H συνδρομή για 3 τεύχη είναι 15 ευρώ για την Ελλάδα και 25 ευρώ για το εξωτερικό, τα οποία χρειάζεται να κατατεθούν στον λογαριασμό της Alpha Bank, 707002002010298

Μετά την κατάθεση, χρειάζεται να μας στείλεις με mail την απόδειξη της τράπεζας, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σου.

 

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
Επιδίωξή μας είναι να προωθήσουμε μέσα από το περιοδικό τον διάλογο σε όλα τα θέματα της αναπηρίας. Γι’ αυτό ζητάμε να μας στείλετε τις απόψεις σας, τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις είτε στα θέματα που παρουσιάζονται από το περιοδικό είτε σε άλλα –σχετικά με την αναπηρία και τη διαφορά- που εσείς θεωρείτε σημαντικά.

Για να μπορούμε να δημοσιεύουμε τα κείμενά σας χρειάζεται να είναι επώνυμα και να μην ξεπερνούν τις 150-200 λέξεις.

Η αποστολή της αλληλογραφίας σας μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το περιοδικό «η ζωή πλαγίως» θα το βρείτε στα παρακάτω βιβλιοπωλεία στη Θεσσαλονίκη: Βιβλιορυθμός (Σαββάλας), Ιανό, Μπαρμπουνάκης, Πρωτοπορία, Ραγιάς.

 

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
ALPHA BANK
IBAN: GR87 0140 7070 7070 0200 2010 298
BIC: CRBAGRAAXXX